Värikäs parisuhdepurkki

Kiitollisuusharjoitukset ovat usein sellaisia, että jotakin pitää kirjoittaa paperille. Tällainen tapa sopii joillekin todella hyvin, kun taas osalle se ei tunnu luontevalta. Siksi Parisuhdepurkin täyttäminen kirjoittamalla positiivisia asioita lapuille voi tuntua haastavalta. Onneksi tätäkin kiitollisuusharjoitusta voi tehdä monella eri tavalla!

Värikäs parisuhdepurkki

Yksi vaihtoehto kirjoittamiseen on värikoodaus. Sen käyttö Parisuhdepurkissa vaatii kynän ja paperin sijaan erivärisiä lappuja purkin viereen. Esimerkiksi kirjakaupoista ja askarteluliikkeistä löytyy helposti pieniä muistilappuja, joita on samassa paketissa neljää tai viittä eri väriä. Värikkäitä lappuja voi myös leikata itse paperiarkeista, jos intoa purkin koristeluun ja lappujen askarteluun löytyy.

Värikoodaus toimii siten, että jokaisella värillä on oma merkitys. Ei ole olemassa mitään sääntöä siihen, mitä eriväriset laput tarkoittavat, vaan voitte sopia ne vapaasti kahdestaan. Jos kuitenkin tuntuu helpommalta ottaa valmis ohje värikoodauksen käyttöön, jotta voitte aloittaa Parisuhdepurkin täyttämisen heti, tässä on lista yleisesti väreihin liitetyistä merkityksistä:

  • Punainen: intohimo, rakkaus, kauneus, erotiikka, innostus, tyylikkyys
  • Vihreä: levollisuus, rentoutuminen, luonto ja ulkoilu, kasvu, turvallisuus
  • Keltainen: ilo, energisyys, leikkisyys, älykkyys
  • Sininen: luottamus, tasapainoisuus, rauhallisuus, rehellisyys
  • Pinkki: seksuaalisuus, herkkyys, huolehtivuus, uskollisuus, empatia
  • Oranssi: onnellisuus, virkeys

Parisuhdepurkista tulee upea, kun se täyttyy värikkäistä lapuista. Muistakaa myös, että vaikka käytätte värikoodausta, kumppanin ei aina tarvitse tietää purkin sisältöä läpikäydessä, mitä jokainen lappu tarkalleen merkitsee. Kiitollisuusharjoituksen ydin ei ole siinä, että harjoitus puretaan yksityiskohtaisesti, vaan siinä, että nautitte yhdessä tekemisestä ja näette konkreettisesti hyvän kertyvän silmienne eteen.

Yhteistyössä:

Rikasta minua

Lataa Rikasta Minua -kirja ilmaiseksi!

* = required field
Lisätiedot

Leave a Reply

Your email address will not be published.