Kaukosuhde ja parisuhdepurkki

Parisuhdepurkin käyttö ei vaadi sitä, että asutte saman katon alla. Kiitollisuusharjoitus sopii mainiosti myös kaukosuhteen hoitamiseen tai parisuhteeseen, jossa toinen tai molemmat kumppaneista ovat paljon poissa kotoa.

KaukosuhdeParisuhdepurkkia voi käyttää niin, että molemmilla kumppaneilla on purkki, joihin kerää esineitä ja lappuja. Purkit voidaan niiden täytyttyä tai sovittuna ajankohtana vaihtaa keskenään ja käydä niiden sisältö läpi – tällainen tapa toimii hyvin esimerkiksi joululahjana tai sen ohessa. Jos tuntuu hölmöltä, että molemmat käyvät oman purkkinsa läpi, kaikki purkeissa olevat laput ja pikkuesineet voidaan kaataa samaan kasaan ja sitten tutkia niiden sisältöjä yhdessä. Näin voidaan viettää parisuhdeiltaa vaikka viinipullon ja herkkujen kera!

Parisuhteen kiitollisuusharjoitus toimii missä tahansa elämäntilanteessa ja arjen järjestelyssä. Se soveltuu:

  • hauskaksi leikiksi tiiviiseen ja puheliaaseen parisuhteeseen
  • olemassa olevan hyvän ja ilon korostajaksi kiireiseen arkeen, jossa ei ole tarpeeksi yhteistä aikaa parisuhteen hoitamiselle
  • kommunikaatiovaikeuksien hoitamiseen ja
  • kaukosuhteeseen

Yhteinen kiitollisuusharjoitus, jossa positiiviseen keskittyminen ja hyvien hetkien talteen laittaminen ovat pääroolissa, sopii erinomaisesti parisuhteeseen, jossa kahdenkeskistä aikaa puhumiseen ja suhteen hoitamiseen on vähemmän kuin haluaisitte. Monesti kiireistä arkea tai pitkää välimatkaa ei ole helppo muuttaa. Esimerkiksi ns. ruuhkavuosina kahdenkeskinen aika on väistämättä hyvin rajallista. Silloin parisuhteen hoitamiseen voi käyttää erilaisia välineitä, jotka toimivat ilman, että teidän tarvitsee olla samassa paikassa samaan aikaan.

Parisuhdepurkki on aina juuri teidän näköisenne: onko purkkeja yksi yhteisessä kodissanne vai molempien kodeissa omansa? Millaiset purkit olette valinneet ja missä niitä säilytetään? Millä purkkia täytetään – sanoilla, kuvilla, helmillä? Ja mikä parasta, jokainen lisäys Parisuhdepurkkiin on ainutlaatuinen viesti juuri teidän parisuhteessanne.

Yhteistyössä:

Rikasta minua

Lataa Rikasta Minua -kirja ilmaiseksi!

* = required field
Lisätiedot

Leave a Reply

Your email address will not be published.